vineri, 23 noiembrie 2007

Urnele













Ieri au fost stabilite de catre Uefa cele 4 urne pentru stabilirea grupelor la Europeanul Austriaco-elvetian din vara lui 2008. Iata configuratia urnelor:


URNA 1: Elvetia, Austria, Grecia, Olanda

URNA 2: Croatia, Italia, Cehia, Suedia

URNA 3: Romania, Germania, Portugalia, Spania

URNA 4: Polonia, Franta, Turcia, Rusia
Dupa cum vad eu lucrurile in momentul asta, ca sa avem sanse de calificare, va trebui sa cadem intr-o grupa cu Elvetia sau Austria si sa ne rugam ca la final, in grupa noastra din urna 4 sa nu iasa Franta.
Si ca sa fac si eu pe jurnalistul si sa ma dau interesant va mai zic si cea mai grea grupa in care am putea cadea (Olanda, Italia si Franta) si cea mai usoara (Austria, Suedia si Turcia).
Acum uitandu-ma la cele 4 urne mi-as dori, pentru spectacol, o urna cu Grecia, Croatia si Turcia. Dar astea sunt supozitii, oponentii o sa-i aflam pe data de 2 decembrie 2007, cand la Lucerna, de la ora 13:00(Ora Romaniei), vom afla grupa si adversarii cu care am fost repartizati.
Procedura tragerii la sorti : --- Gazdele Elvetia si Austria vor fi alocate pe locurile A1 si respectiv B1. Tragerea la sorti urmand sa inceapa cu Urna 1 pentru a completa primele locuri ale grupelor. Prima echipa trasa din Urna 1 va merge in grupa C, iar echipa ramasa in grupa D, ambele pe primele pozitii. Apoi se va contina cu Urna 4, apoi cu Urna 3 si Urna 2. Prima echipa trasa din Urna 4 va merge in grupa A, a doua in grupa B si urmatoarele doua in ordine alfabetica in grupa C si ultima in grupa D. Locul echipelor in grupa va fi stabilit de o extragere dintr-o urna separata, care va indica pozitia 2, 3 sau 4.
Hai Romania !!!

4 comentarii:

Unknown spunea...

Ar fi super să cădem cu Grecia şi Turcia în grupă. S-ar bate aia între ei şi la propiu şi la figurat, şi poate ar mai devia presa de la subiectul "huliganii români care aprind torţe tricolore".

Unknown spunea...

Nici croatii nu sunt departe !!! Daca or sa joace cu turcii sau cu grecii la fel o sa fie.

Anonim spunea...

io ii prefer pe rusi, decat pe turci.turcii sunt prea bataiosi.rusii mi se par mai degraba niste adversari mai facili.stiu, o sa spuneti ca i-au batut pe englezi si il au si pe hidink, dar la fel de bine pot spune io ca si-au luat-o de la israel si au avut bulan mare ca s-au calificat.noroc cu croatia ca i-a salvat... :) ...orice ar fi, hai ROMANIA !!! :D

Unknown spunea...

Nici rusii nu sunt de neglijat, nu zic nu, aveam de ales intre turci si rusi. Eu am zis turci pentru ca la calificarile astea s-au chinuit rau intr-o grupa facila, cu o Grecie nu foarte in forma si o echipa a Norvegiei extrem de slaba. Cu toate astea s-au chinuit, in schimb Rusia a jucat intr-o grupa cu Croatia, care ai vazut cum joaca (extrem de vertical-daca ma pot exprima asa) si Anglia, care orice s-ar spune, e totusi o echipa mult peste ce poate sau va putea vreodata Grecia sau Norvegia. Ai dreptate cand zici ca sunt bataiosi. Poate ca la turneul final vor juca altceva decat in preliminarii, iar rusii stim ce slab joaca la turneele finale in ultimul timp. Vedem pe 2 cu cine jucam.