marți, 27 noiembrie 2007

Gafe la patrat(4)












Ca pe vremea lui nenea ala "Dl. Problema" cand la patrat insemna la puterea a 4-a.



Vroiam sa va spun de "bataliile" ce se dau de vreo 2 zile prin suburbiile Parisului dupa ce doi tineri de 15 si 16 ani care se aflau seara la plimbare pe o motocicleta in Villiers-le-Bel au murit intr-o coliziune cu o masina a politiei franceze . Am dat insa peste alta chestie mult mai tare.
Conform celor de la "Cotidianul", dupa ce s-a facut de ras la Washington in fata Condoleezzei Rice, dupa ce a propus deportarea tiganilor infractori in desert, asa zisul minstru de externe al Romaniei, mister cioroianu, a mai facut inca o data de ras tara pe care o reprezinta, ca nu erau de ajuns tampeniile de pana acum.
Prezent alaturi de presedintele tarii intr-o vizita oficiala in Spania, acest asa zis domn, s-a apucat de glume cu regele Spaniei, desi protocolul casei regale spaniole este unul strict si riguros. Pe langa o tinuta sobra, protocolul casei regale spaniole, ca de altfel protocolul orcarei case regale presupune si un anumit comportament. Conform acestui protocol, atunci cind membrul unei delegatii ii este prezentat regelui, acesta nu trebuie decit sa incline usor capul in semn de respect.
Si stiti ce a facut mr. cioroianu ?
In momentul in care regelui Juan Carlos i-a fost prezentat ministrul de externe al Romaniei, specimenul a inceput sa exclame „Good point, good, good point“, dupa care, ridicand degetul mare de la mina dreapta in sus, cu pumnul strins, ia aratat semnul "OK" regelui.
Mare ti-e Doamne gradina, dar tocmai pe-asta l-ai gasit sa fie ministru de externe al Romaniei ?

Niciun comentariu: