sâmbătă, 17 februarie 2007

Pazza INTER

Azi pe San Siro, in fata a 37.000 de abonati, INTER-ul a facut istorie: 16 victorii consecutive in Serie A. Record pentru cele 5 campionate considerate, pe buna dreptate, cele mai puternice din lume: Anglia, Italia, Spania, Franta si Germania.


Meciul in sine nu a fost cine stie ce, un Inter mai "palid" decat de obicei(poate pentru ca urmeaza Champions League), care insa a reusit sa isi domine adversarul si sa ia cele 3 puncte - Gol Burdisso in min 11-lovitura de cap dupa o centrare excelenta a lui Zlatan Ibrahimivic.
O victorie linistita-mai putin spectacol ca de obicei, eficienta-datorita stopului suferit la Empoli de o A.S. Roma stearsa-, dar si putin umbrita de victoria diavolilor la Siena salvati de rusine de doua goluri ale fostului "Il Fenomeno" interist.

INTER - Cagliari 1-0 si istoria continua.



Urmeaza recordurile absolute, PSV(22) si Celtic(25)
FORZA INTER !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dragul meu Gabi :P

Daca Scotia nu este printre cele mai puternice campionate descrise de catre tine in acest post, de ce ai trecut Celtic-ul ca detinator al recordului absolut :) ?

De asemenea, poate ar fi bine sa stii ca exista o formatie cu muuult mai multe meciuri consecutive castigate, si se numeste Skonto Riga. As pe plan european. Pentru ca pe plan mondial, mai avem o formatie in Egipt ce a castigam aproape 100 de meicuri consecutive.

Unknown spunea...

Pe rand Vlad.
Scotia, intra in clasamentul largit conform mediilor italiene, spaniole, engleze si franeze. Pt ca de la ei am luat si eu statisticile. Nu stiu pe cine intereseaza campionatul Letoniei sau pe cel din Egipt. Cu siguranta ca mai sunt si altele, insa eu ma refeream la statisticile pe campionatele mari si medii ale Europei centrale si de vest.