sâmbătă, 17 martie 2007

TEORIA CONSPIRATIEI - Khalid Sheikh Mohammed

Dupa o lunga perioada de pauza revin si eu in atentie precum personajul despre care vreau sa vb azi, Khalid Sheikh Mohammed.
Pentru cei care stiu - un subiect fierbinte, pentru cei care nu stiu - cel mai important subiect de media al saptamanii la nivel mondial. Oricum exista
si o scuza ( la noi e mai importanta balacareala dintre premier si presedinte - aduce mai mult rating si "sunt de-ai nostri").
Si
bineteles ca toate canalele de stiri au sarit in sus : 


"Khalid Sheikh Mohammed isi asuma atentatele de la 11 septembrie 2001" -Hai nu zau ? - daca se poate si o poza "frumoasa".
Dupa cum probabil multi dintre voi stiu, acest domn (nr.3 la vremea respectiva in organizatia Al-Oaeda) a fost arestat de soldatii americani in martie 2003.
Facand o paranteza: succesorul lui Khalid Sheikh Mohammed la locul 3 in gruparea Al-Qaeda a fost ucis, pe numelelui Abu Hamza Rabia.
Mai e cineva atat de nebun sa mai vrea locul 3 in gruparea respectiva ??? Nu cred, nu am auzit sa fi fost ocupat postul si nu recomand nimanui acest "post" , chiar daca e liber si probabil se plateste bine. Nu e bun job description-ul. Ce sa faci , sa mori sau sa te aresteze inamicii? Nu prea suna promitator(de viitor) job-ul, nu ??? Iar locurile 1 si 2 sunt ocupate de mult si probabil pt multa vreme de acum incolo (locurile 1- Osama Bin Laden si 2 - Ayman al-Zawahiri).
Locul 3 insa , sa
u numarul 3 se pare insa ca nu e pe placul vice-presedintelui Dick Cheney si nici pe placul presedintelui George Bush.
Ce combinatie "Dick in the Bush" la conducerea americanilor.
AM INCHEIAT LUNGA PARANTEZA.

Ok, l-au arestat si acum omul nostru recunoaste.
Dar nu vi se pare ceva putred ? Cel putin mie mi se pare ciudat ca dupa 4 ani de "CAZARE" la Guantanamo, omul recunoaste.
Pai ai
fi destul de bou sa nu recunosti. Cred ca si-a dat si el seama ( dupa 4 ani?!?!?!?!?! - dum ass mother focker) ca soldatii aia pot continua tratamentul "balneo-climateric" la nesfarsit. Cum sa nu recunosti ? Eu as fi recunoscut ca l-am ucis si pe Kennedy si pe Martin Luter King.
Ce comunitate internationala, ce drepturi ale omului, esti acolo si nu mai iesi odata intrat.
Frumos e insa ca, dick si bush cred ca toti americanii au acum pe cine sa dea vina :
"A FOST EL, A FOST EL, l-am prins, gata, suntem fericiti!" or sa strige si-or sa voteze in cor milioane
de americani isi spun ei .
La fel ca actiunea din Irak : "Mergem sa -distrugem- armele de -distrugere- in masa" au spus atunci Dick si Bush.
Au fost, s-au batut (si inca se mai bat) dar armele ia-le de unde nu sunt. De unde naiba sa aibe poporul Irakian arme de distrugere in masa cand ei nu aveau apa, curent, etc. ??? Dar la americani orice e posibil. Toate navele spatiale cu martieni sau mai stiu eu ce rasa aterizeaza in S.U.A sau "USA brother, U.S.A".
Petrol insa este si uite cum se mai rezolva in Statele Unite o criza de petrol impusa de O.P.E.C.

Va mai aduceti aminte de razboiul din Golf, 1990-1991 ??? Straniu sau nu si atunci a fost o criza a petrolului -1990-(a treia criza a petrolului pentru cunoscatori). Presedinte pe vremea aceea "dring- dring" : Tot George Bush ("senior" you dum ass mother focker) si tot o "coalitie" a pornit lupta impotriva "tiranului" plin de petrol.

Si S.U.A. este doar cel mai mare consumator de petrol. Dupa cum afirma si Dan Scarlat "
dintre toate statele lumii, SUA ocupa primul loc al consumului de petrol cu 21 milioane de barili pe zi".

Asa ca circul de la noi este o joaca de copii fata de ce se intampla "pe-afara" (frumoasa oricum "rapirea din Ira k a jurnalistilor romanii" - ca rapirea din Serai). Inseamna ca se poate si la noi.

Revenind la domnul Khalid Sheikh Mohammed (cat a mai numele) iata cum arat
a el dupa patru ani de odihna prelungita si tratament intensiv:

Foarte bine, nu ? Dar hai sa nu fim carcotasi, doar a stat in inchisoare. Nu se numeste Miron Cosma sau nelu Camataru sa i se aduca creveti din Japonia si friptura de caprioara in celula. Nu se compara.
Ce e "laudabil" e ca nici jurnalisti romanii
(dupa motto-ul : "noi prezentam stirile asa cum sunt ele" - marsh ma de-aici ), nici cei straini(breaking news) nu isi pun problema daca omul asta e chiar vinovat de tot ce a declarat dupa 4 ani la Guantanamo, 4 ani printre toti, absolut toti "rednecksii" Americii - (sorry : in afara de cei plecati in excursie cu barca din Tornado Valley spre Irak si Afghanistan).

Si acum stau si ma intreb :
"Doar 31 de atentate nu aveau vinovati pe lista americanilor ???"
Si o alta intrebare :
"Fiind numarul 3, un numar asa cum am vazut, fatidic pentru "Gruparea Al-Qaeda", a fost el nr.3 pe toata perioada celor 31 de atentate sau pentru unele doar un simplu combatant al gruparii teroriste???
Si o alta :
"Ucigand pentru un ideal sau din propria convingere, cultura, etc. nu e la fel cu a ucide pentru niste interese economice personale ???" Si tot asa as putea continua la nesfarsit.

Stie oare cineva ? Sau intereseaza pe cineva adevarul ?
Ce mai conteaza cand iese banu'
Hm?!?!?!

Niciun comentariu: