joi, 11 octombrie 2007

Spaga lui Remes


Haioasa treaba asta cu domnul Decebal Traian Remes. Omul care acum putin timp era propus de domnul Tatulici si Trustul Realitatea pentru "Mari Romani" a fost prins de camerele tv cu spaga in mana.


Filmuletul pe care il aveti putin mai sus la dispozitie este prima parte dintr-o serie de 3 ce trebuiau difuzate de doamna Culcer, sefa stririlor de la TVR. Urmatoarele 2 ( de joi si vineri) au fost insa interzise sub presiuni politice de chiar seful TVR, domnul Sassu - politician PSD.
Unii jurnalisti care nu fac parte din cercul de amici ai presedintelui spun ca un nene, necunoscut binenteles, de la DNA i-a inmanat unui reporter, pe numele sau Alexandru Costache, caseta de 21 de minute cu titrajul si montajul gata facute care trebuia sa ajunga direct in mana doamnei Culcer. Dansa dupa o atenta copiere a materialului de pe "original" a retransmis caseta pe aceeasi cale, de data asta invers, catre destinatarul necunoscut de la DNA.
Distractiv, nu ?
Lupta continua.
UPDATE : hotnews.ro, unul din amicii presedintelui zice urmatoarele despre episodul 2: "televiziunea publica urma sa difuzeze o noua secventa video de cateva minute cu momentul in care fostul ministru al agriculturii, Ioan Avram Muresan si omul de afaceri Gheorghe Ciroba descarca pachetele cu palinca, carnati, calatabosi si sarmale la casa din Baia Mare a lui Decebal Traian Remes.
TVR urma sa prezinte si o inregistrare audio a unei convorbiri telefonice dintre Muresan si Steliana Remes, sotia ministrului demisionar.
Muresan ii spune sotiei lui Remes ca urmeaza sa ii aduca ceva. Sotia ii raspunde ca nu este acasa dar ca il poate primi menajera. Potrivit unor surse din TVR, atat filmul difuzat miercuri seara, care prezinta momentul in care Remes primeste un plic de la Muresan, cat si filmul care va fi difuzat in aceasta seara au fost gata montate si titrate.
Televiziunea Romana a difuzat filmul de luni asa cum a fost el primit, singura interventie fiind comentariul reporterului care descria ce reprezinta imaginile prezentate."

Foarte interesant. La Antena 3 acum cateva zile era dl. Muresan care facea pe "desteptu" ca el n-a dat, ca n-a luat si asa mai departe. In plus de asta ne mai si tinea, noua romanilor, lectii de morala in disperarea lui de a pleca din tara.
Frumosa mai e partida asta de tenis intre presedinte si premier.

Niciun comentariu: