luni, 15 octombrie 2007

Mamaligarii si castravetii murati


Razboiul a inceput si mai e pana la meciul din 17 noiembrie.
Adica noi impotriva vecinilor de la sud de Dunare.
Primul a fost Mutu care, cu o declaratie jenanta dupa meciul cu Olanda a inflamat spiritul de castravete acru al vecinilor de la sud de Dunare: "Este o victorie a generatiei noastre, un test de maturitate trecut cu brio in niste conditii nu foarte bune, din cauza vantului si a ploii. Mi-ar placea ca alaturi de noi sa se califice Olanda, sunt mai civilizati"
Apoi, binenteles a venit reactia unui tabloid de sport de la ei care, in cautare de audienta ieftina, vine cu o reactie la fel de penibila:


http://www.7sport.net/7sport/index.htm
“Бият с камъни ЦСКА в Скопи
Двама българи ранени, изнасят македонци на носилки
С канонада от камъни посрещнаха ЦСКА в Скопие. Червените играха контрола с Вардар и победиха 2:1. Головете вкараха Петре и Гeорги Илиев, Емурлай се разписа от дузпа за македонците.
На трибуните се лееше кръв. Около 50 сънародници влязоха със закъснение на стадиона, а 200 местни започнаха да им викат цигани. Преди това те ги целели с камъни, парчета от цимент и асфалт от три посоки. Двама от нашите са със счупени глави. Скандалът бързо прерасна в бой. За да се защитят, българите започнаха да чупят седалки и да ги мятат по македонците. Домакините извикаха полиция, която започна да бие наред. Дойде и медицински екип, над 10 от Вардар бяха изнесени на носилки.
- Двама от нашите са зле - разказа администраторът на ЦСКА Боян Денчев. - Атакуваха ни в гръб и хвърляха големи камъни. Естествено, се защитихме и пребихме доста от тях.
Цветан Ламбрев”
ADICA :

Sarmani romani, si dupa 100 de ani in Comunitatea Europeana, o sa amestece mamaliga cu icrele negre. In loc sa udati cu tuica calificarea aproape sigura la Euro 2008, ati inceput sa va bateti joc de necalificarea noastra. Iar acel iubitor de cocaina, Adrian Mutu, a explicat dupa meciul cu Olanda ca noi, bulgarii, nu suntem civilizati. Daca ar fi facut-o doar el, am fi inteles.
Se stie ca un dependent nu stie ce vorbeste. Dar si ceilalti de la nordul Dunarii se comporta ca si cum ar merge pe trei carari. Au inceput sa umple cu glume proaste si cu clevetiri forumul ziarului "7 zile sport" pe internet. Au uitat foarte repede ca la ultimele patru turnee finale au lipsit. Dumnezeule, cand ai adunat pacatosii si penibilii, de ce i-ai lasat pe romani pe pamant?” –TARDUCERE PROSPORT.RO
Greselile ortografice sau de exprimare apartin autorilor.
Sigur se vor gasi si in Romania destui idioti care sa intretina razboiul asta mediatic pana la meci. Presa "de calitate" din Romania cu siguranta va specula chestia asta aducatoare de cititori "senzationali".
Din punctul meu de vedere Bulgaria e o tara interesanta, mult mai saraca decat Romania, dar in general cu oameni mai ok decat la noi.
Ce e in presa e doar idiotenie jurnalistica si cretinism de fotbalist .



Niciun comentariu: