joi, 1 noiembrie 2012

Analiză: Vizibilitatea cluburilor din Premier League în mediul online

Manchester United, Chelsea și Arsenal sunt echipele câștigătoare când vine vorba de vizibilitatea online a cluburilor de fotbal din Premier League, conform unui studiu din luna octombrie al celor de la SearchMetrics.

Dintre toate cluburile ce activează în Premier League, prima divizie a fotbalului englez, Chelsea este echipa cu cea mai mare vizibilitate pe canalele Social Media, în timp ce Manchester United câștigă la capitolul vizibilitate pe motorul de căutare Google.

Simplificând, raportul arată că atunci când vine vorba de fotbal cei mai mulți oameni din Marea Britanie share-uiesc link-uri despre Chelsea și caută știri despre Manchester United.

Analiza strict pe social media arată un câștigător detașat, Chelsea, urmată la o distanță apreciabilă de Manchester United și Arsenal, iar celelalte cluburi la o distanță calculabilă în ani lumină.

Vizibilitatea cluburilor din Premier League pe canalele social media arată așa:


Dacă pe social media Chelsea face legea, când vine vorba de căutări online Manchester United și Arsenal se bat cap la cap pentru primul loc, urmate la ceva distanță de Chelsea și  Liverpool.

Așa arată clasamentul pentru căutări pe Google:

4 comentarii:

pELo spunea...

"you are a fukin chelsea, aren't yea...?!" =))

Unknown spunea...

Milwall rules!

pELo spunea...

la ce? la scandal? :))

Unknown spunea...

La orice!