luni, 14 iunie 2010

Vuvuzela Job

N-am inteles-o pe-asta cu vuvuzelele.

De ce s-ar duce cineva la un meci de fotbal sa plateasca un bilet care nu e ieftin deloc si sa sufle in trompeta 90 de minute fara sa se uite o secunda la meci ? Ca sa faci treaba asta timp de 90 de minute presupun ca tre' sa fii in forma, sa ai cel putin niste plamani zdraveni(vigurosi).

Ce-or vrea sa demonstreze cu suflatul asta? Ca pe langa faptul ca le au mai mari decat restul masculilor de pe alte continente sunt buni si la munca de suflat, adica "blow job" cum ar zice englezu'?

La rusi si la ucrainieni am mai vazut ceva asemanator, goarna cu gaz, insa aia nu fac munca "manuala". Nu trebuie sa fii in forma, nu trebuie sa ai plamani sanatosi, decat apesi pe buton.


Probabil ca sunt eu old-school, dar pentru mine e de un miliard de ori mai frumos un "God Save the Queen" cantat de 30.000 de englezi decat suflatul in trompeta de plastic prestat de 80.000 de africani.



3 comentarii:

pELo spunea...

"De ce s-ar duce cineva la un meci de fotbal sa plateasca un bilet care nu e ieftin deloc si sa sufle in trompeta 90 de minute fara sa se uite o secunda la meci ?"...pentru ca e sef de galerie ??!!! (cu rectificarea ca nu plateste biletu) :))))

pELo spunea...

se zice ca cica turistii ar sufla mai mult si mai des in vuvuzele decat localnicii...ca cica e la moda; au prins turistii gustul vuvuzelelor...acuma, dracu stie... :)

Unknown spunea...

Hai pana acolo sa vedem care-i adevarul.