luni, 25 ianuarie 2010

Derby-ul cu nr. 270

Un "Derby della Madonnina" plin de emotii si cu un arbitraj execrabil:





UPDATE 1:

3 comentarii:

Unknown spunea...

Diego Alberto El Principe Milito :)) Degeaba suntem latini daca nu avem comentatori ca ei :)

Unknown spunea...

Diferentele sunt pe toate planurile. Au alt fotbal si binenteles ca au si alti comentatori.
Eu am vazut primele minute din meci pe Digisport. Dupa un timp petrecut cu sforaitorii aia am decis ca e mai bine sa-l vad pe net, chiar daca il vad la o calitate mai mica. La fel si la Barca - Real.
Am facut lucrul asta din cauza comentariului, in ambele cazuri.
La noi comenatorii sportivi de la tv dorm pe ei in timpul meciului, comenteaza de amorul artei, nu prea cunosc detalii legate de meci si mai fac si greseli incredibile(nu intru in detalii).
Ii mai tii minte pe comentatorii Vasile Arhire, Sebastian Domozina, Nicolae Secosan, Dumitru Pelican, Ilie Dobre, Corneliu Mihailescu, Teodor Mateescu, Radu Antofi, Adrian Fetecau, Stefan Alecsiu si ceilalti(nu-i mai stiu) de la Radio Romania Actualitati de pe vremea cand meciurile erau transmise in marea lor majoritate la radio(fotbal minut cu minut si celelalte) sau cei de la tv de pe vremuri(Cornel Pumnea)?
Aia erau cu adevarat comentatori si cam singurii comentatori romani care chiar te tineau legat de meci.
Ilie Dobre era memorabil. Tin minte ca la un meci din cupele europene al echipei de handbal feminin a Rapidului a stigat pe final de meci, obisnuit ca la meciurile de fotbal, vreo 30 de secunde:"gooooooooooooooooooooollllllllllllll". Cand si-a terminat reprezentatia a mai adaugat ca intre timp se mai inscrisesera 2 goluri.
Am gasit pe youtube un comenatiu de la Romania - bulgaria 2-0. E golul de 1-0 al lui Marica http://www.youtube.com/watch?v=0PTyIxv9w04&feature=related
Astia din ziua de azi habar n-au. Daca ii pui sa faca un comentariu pe viata privata a lui Mutu sigur pot vobi 10 ore fara sa se repte. Daca ii pui sa comenteze un "Inter - Milan" sau un "Barca - Real" iti povestesc ca sunt prietenele("bombe sexi") fotbalistilor la meci, cu cine s-a mai vazut presedintele culubului inainte de meci, cu cine tin politicienii, pronosticurile lui horia breciu sau dan bitman, cat de mult tine la Inter andreea raicu, ca l-au vazut pentru prima data pe presedintele unui club revoltat de o decizie a unui arbitru. Toate astea in timp ce pe teren sunt ocazii, clinciuri, goluri sau faze memorabile.

Unknown spunea...

perfect de acord cu tine Gabi.