luni, 17 septembrie 2007

Jos huliganii. ! Sus parlamentarii !









Si pentru ca va vorbeam de IMBECILI in postul anterior, pentru cei ce nu cunosc sau nu sunt interesati de fenomenul FOTBAL, dar care merg la vot si mai citesc din cand in cand si acest blog, iata cateva comentarii personale despre proiectul de lege anti huligani ce tocmai a fost votat de senatul Romaniei. Dupa ce s-au facut de ras cu demiterea presedintelui, senatorii, in spiritul prostiei care ii caracterizeaza, au votat fara sa aiba habar despre ce e vorba, o lege IMPOTRIVA HULIGANILOR DE PE STADIOANE care incalca drepturi fundamentale ale omului, precum "libera exprimare".


O lege scrisa si promovata pana la turbare de un actual prm-ist, fost comunist ( ca nu se mai poarta eticheta de comunist azi pentru ca nu da bine la electorat), pe numele lui "mitica".
"Pe 26 august, proiectul de lege propus de seful lpf impotriva suporterilor a trecut de Senat cu 69 de voturi, exact cat era necesar pentru a fi adoptat"--- sursa ziare.com.
Stand si citind cateva din punctele acestei legi nu ajungi decat la concluzia ca cel care a scris-o e un dobitoc ori un "a tot necunoscator de legi", cel putin a celor fundamentale. O lege conform careia nu am voie eu, cetatean al Romaniei (si niciun suporter din tara asta sau om care merge pe un stadion din Romania) sa protestez impotriva oficialilor fotbalului ("se interzic orice fel de proteste la adresa oficialilor din fotbalul romanesc, conducerilor cluburilor, dar si ale Ligii sau Federatiei, cu sanctiunea de amenzii pana la 1500 de lei").
E bine totusi ca suporterii inca mai pot canta despre rudele oficialilor. Pentru ca mitica (un fost condamnat la inchisoare inainte de 90 pentru niste "afaceri reusite" si imbogatit dupa 90 prin aceleasi metode de afaceri) n-a specificat si rudele de gradul 1,2,3,4,5,6,7,8,9 si 10 "ale federalilor" in lege.
Cu drepturile de libera exprimare ingradite, suporterii vor trebui sa se multumeasca cu scandari de genul "S-o luam la caterinca pe nevasta lui mitica". Asta pana vine si legea cu rudele de gradul (x+1) la puterea n>0 si cu x > de 22 de milioane.
O lege prin care, daca am sau folosesc o TORTA, fac inchisoare ("simpla deţinere a unei torte va fi sanctionata cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani de zile --- art. 32 alin 4; folosirea unei torte se va pedepsi cu inchisoare de la 1 la 4 ani ---art. 32 alin 5). In timp ce un violator, conform codului penal actual (art.197) este pedepsit din cate stiu(neverificat) de la 6 luni la 3 ani si al noului cod penal care va intra in vigoare din 2008 (art.217) de la 3 ani la 10 ani.
Plus alte o tona de stupizenii.
Va spun toate acestea in conditiile in care azi, cand legea anti huligani inca nu e in vigoare, in Romania, la Constanta, niste FETE (da?, nu huligani, nu golani, nu derbedei sau baieti) au fost retinute si amendate de politisti pentru ca au imparit niste fluturase pe strada. Detaliile intr-un foarte interesant articol scris de Adi pe dinamo-online.net.
La cat ii duce capul pe jandarmi ( numai pentru academicieni : 1+1=2, 1*1=1, 2+2=4, 2*2=?) si pe “oficiali” sper ca legea asta sa nu intre in vigoare. Cel putin nu in forma in care e ea azi. Pentru ca daca va intra in vigoare o asemenea pocarie, la cum sunt jandarmii in tara asta, ma voi uita la meciurile din Romania doar la televizor si voi ajunge sa merg nu numai in concediu, ci si la meciurile de fotbal, in Bulgaria sau alte tari mai democratice.

Multumesc celor 1.500 de suporteri prezenti la mitingul de sambata trecuta.
Pacat de noi ceilalti 22 de milioane.

Niciun comentariu: