joi, 26 aprilie 2007

Mopsul - un buldog dupa viata


Conform "sport.ro" Florea Dumitrache a murit in aceasta dimineata la varsta de 59 de ani. Conform aceleasi surse "Eroul din Mexic '70" suferea de ciroza si in urma cu cateva saptamani a suferit un atac cerebral urmat de o operatie care din pacate nu a reusit sa il faca sa treaca peste faza critica in care se afla. Pentru suporterii dinamovisti "Mopsul" va ramane eroul din Mexic dar si un simbol al istoriei dinamoviste. A jucat 357 de in Divizia A, inscriind 170 de goluri, a fost golgheterul Diviziei A in 1969 si 1971, iar la echipa nationala a jucat 31 de meciuri inscriind 15 goluri.


UPDATE : "Moartea lui Florea Dumitrache este o pierdere imensa pentru Dinamo. Imi amintesc de faptul ca am jucat cu el la Hunedoara si am avut multe de invatat. A fost un om care a scris istorie in iarba. E dureros sa stii ca nu mai este printre noi. Imi pare rau ca nu a apucat sa ne vada jucand in Liga Campionilor" a declarat Mircea Rednic pentru EVZ.
Iar Cornel Dinu afirma ca :"Din pacate, generatia noastra se rareste. Florica a fost cel mai mare atacant, ca dotare, din istoria fotbalului romanesc. Un tip extrem de inteligent, din pacate distrus de vremuri. A fost un om prea bun, si de aceea a avut probleme cu viata. "

Pentru cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu Mopsului o vor putea face maine incepand cu ora 15:00 la sediul clubului Dinamo din Soseaua Stefan Cel Mare. Inmormantarea este programata la cimitirul "Reinvierea", fost Lizeanu pentru ziua de sambata in jurul orei 10:00.

NE MAI AUZIM BATRANE !!!



Niciun comentariu: