joi, 5 aprilie 2007

HAI FUCK YOU 5


Imi place sa comunic, imi plac ideeile noi si imi place internetul cu toate formele lui de expimare de la old school-ul mail pana la new entry-urile blog, networking. Nu-mi place in schimb hi5.


Mi se face greata cand ma gandesc la hi5. Un site cu o idee de baza frumoasa (amici, poze, imagini video, etc) ajuns o forma de promovare a obiceiurilor sexuale. 
Un site la care am aderat inca din perioada de pionierat. Un site pe care acum se promoveaza toate curvele Bucurestiului (fetele in ipostaze explicite) si toti frustrati sexuali sau culturali ai pamantului.
Vreti sa mergeti pe undeva si sa va “simteti bine” intrati la mine in contul de hi5 si garantat gasiti una bucata fata, indiferent de locatia in care va deplasati. Vreti un retardat cu ifose de macho man, la fel: dati un click pe hi5 si cu siguranta o sa va conversati cu un obosit cu lant de aur de 40 kg si gel pe frunte. Vreti un kitch de manea varianta 346 reluata cu viteza mica sa inteleaga si idiotii, hi5 este locul.
Acum, cel mai prost program la care am aderat a introdus si networkingul, astfel boii din lista mea se intalnesc cu boii din alte liste si in loc de amicii consacrati am ajuns sa interactionez cu toti Ahmetii, Hasanii, Jose Armandoii, Igorii si Xhu Chian Goii. Asta e, am sa le dau la toti invite sa se bucure de viata.
Si cand te gandesti ca Wikipedia este unul dintre cele mai frumoase concepte ale interactiunii pe internet. Probabil ca hi5-ul este o parte din "mahalaua" internetului alaturi de site-urile porno si cele cu crack-uri.
Next !

4 comentarii:

Anonim spunea...

Hey,

Printre cei enumerati acolo ma aflu si eu, desi am accesat hi5 doar din curiozitate.......

Unknown spunea...

Nu, nu esti si tu. Eu vorbeam de necunoscuti, pe tine te stiu "care esti" !!!

Anonim spunea...

he he he, atunci ma bucur ...:)))

Unknown spunea...

Nu rade ! Nu rade ! Lasa ca vezi tu cand pun mana pe tine !!!