marți, 12 decembrie 2006

Spriturile in scheci

Nu stiu de ce dar baietii astia de la Hazeta Spriturilor cu femei goale ma agaseaza cu politca lor de noi nu zicem dar zicem. Acesti "sa se revizuiasca primesc dar sa nu se schimbe nimic" devin pe zi ce trece mai agasanti.
Acum ceva vreme carcotasii s-au luat de o gafa "fortuita"a domnului Geambasu. Si cum nu mai erau subiecte de abordat pentru umplerea sptiului de emisie saptamana trecuta, baietii s-au gandit sa mai se distreze putin pe seama personajului mai sus amintit.
Pana aici nimic anormal, unii fac gafe altii le iau in barba.
Numai ca spritarii nostri s-au suparat pentru buba facuta de carcoteala de miercuri seara.


Si astfel se face ca au inceput atacul la carcotasii care le bat toate antenele la un loc miercuri si duminica in reluare de nu se vad in audiente. Intai domnul mai sus amintit s-a "simtit lezat" de glumele de prost gust transmise de prima tv si astfel a postat pe BLOG-ul PERSONAL - o replica la gluma de miercurea trecuta. Si fiind ca blog-ul dansului fara postare pe hsp nu are nicio valoare a intervenit si colegul de redactie Tolontan pentru sustinerea focului bataliei.
Dupa ce intervine transant si direct in aceasta disputa domnul Tolontan cu al sau TOP BLOG- conform surselor media-in articolul "Doua articole interesante in EVZ" vine cu o completare foarte interesanta. Astfel, printr-o manevra foarte reusita il aduce in lupta si pe ultimul mohican, domnul Paraschivescu - de la Evenimentul Zilei, care la randul lui isi exprima indignarea intr-un ARTICOL plin de pilde jurnalistice si realitati de la fata locului.

Si acum va intrebati de ce ma iau eu de oamenii asia care isi exprima liber o parere la fel de libera. Domnul Geambasu - Hazeta Spriturilor, domnul Tolontan - aceasi hartie spritara si plina de femei, una mai goala ca alta si domnul Paraschivescu - Evenimentul Zilei.
N-as fi zis absolut nimic daca ultimul domn mentionat,Radu Paraschivescu pe numele lui complet, nu ar lucra in aceeasi cladire cu celialti doi domni. Numai ca ei incearca sa induca publicul(mare parte din el, a tot necunoscator) in eroare. Si sa o luam pe rand.
Domnul Geambasu isi exprima indignarea pe blogul personal, bravo lui, dreptul lui. Domnul Tolontan intervine chiar pe blog-ul domnului Geambasu pentru lupta cu inamicul, in plus posteaza si el un articol in acest sens, iarasi nimic de zis.
Nu vreau sa plemizez iar insa Numai ca problema intervine, cel putin pentru mine, in momentul in care atunci cand redactia hazetei spriturilor posteaza frustrarile personale intr-un ziar precum Evenimentul Zilei, folosindu-se, incorect spun eu, de audienta si renumele ziarului. Prin articolul postat de domnul Paraschivescu "Sa fim corecti" in editia din 11 decembrie nu vad decat o incercare idioata a ziarului cu cele mai mari "bombe" din presa romaneasca de a da amploare unui scheci mai mult sau mai putin reusit.
Toti trei spun ca e rea-vointa in actul carcotasilor, atunci noi ceilalti cum am putea sa catalogam actiunea lor? Ei dau verdicte, ce verdicte le-am putea da noi la campania mai sus mentionata. Ce am putea spune noi cand ei, pe langa ziarul lor de bulevard includ si alte surse media poate putin mai serioase decat fanzina dansilor ?
O alta "rusinica" a hazetarilor spritare.
Domnule Tolontan, domnule Geambasu si domnilor din redactia spriturilor , astept in continuare "bombele" anului.
Pana atunci bafta in incercarea dvs de a atrage si alte titluri in aceasta "lupta" pe viata si pe moarte cu scheciurile pe care nu le intelegeri.

Niciun comentariu: