joi, 29 aprilie 2010

Amala, Pazza Inter Amala

Cea mai frumoasa echipa din lume, cel mai bun jucator din lume, cel mai bun pasator din lume, toti suporterii Barcelonei, politistii si nici fanaticii n-au reusit sa opreasca Inter-ul din drumul catre finala Champions League, editia 2009-2010.

Si au incercat in toate felurile posibile "remuntada" lor, mai putin prin fotbalul lor spectaculos. Au uitat de fotbal si s-au apucat de altceva.

Au inceput cu o campanie de promovare:"REMUNTADA - Ens hi deixarem la pell":



Si au incitat spiritele catalane:

- La aterizarea pe aeroportul din Barcelona, Mourinho si jucatorii Inter-ului au fost scuipati de suporterii catalani.

- Acelasi episod se repeta la conferinta de presa.


- Cu o zi inainte de meci politia vine in hotelul unde era cazata Inter-ul si ii cere lui Eto'o sa plateasca taxele din 2005 in conditiile in care el este prezent in Barcelona la fiecare 2 saptamani(spune Mourinho).

- In seara de dinaintea meciului un grup de suporteri catalani a inceput sa sarbatoareasca "REMUNTADA" in fata hotelului unde erau cazati interistii cu petarde si tamburine, visul celei de-a doua finale.
Show-ul barcelonezilor a inceput pe la ora 23:00(ora locala), iar politia a fost chemata sa intervina in jur de ora 23:30, numai ca aparitia fortelor de ordine s-a facut la ora 03:30, iar show-ul cu petarde si tamburine a luat sfarsit in jur de ora 4:00.

- In timpul meciului Sergio Busquets triseaza si provoaca eliminarea lui Motta, iar Inter-ul joaca aproape 60 de minute in inferioritate numerica impotriva celei mai bune echipe din lume.

- Dupa fluierul final, cand nici macar arbitrii nu apucasera sa iasa de pe terenul de joc, gazdele au pornit aspensoarele in speranta ca interistii vor parasi mai repede gazonul.

Cu toate astea rezultatul "REMUNTADEI", acel 1-0, nu ajuta cu nimic. Dupa un 1-3 la Milano si un 1-0 la Barcelona, cea mai buna echipa din lume iese infranta la toate capitolele. N-a jucat aproape nimic timp de 180 de minute si a aratat o lipsa de fair-play caracteristica echipelor mici. Iar lipsa asta de fair play s-a vazut atat la echipa de fotbal cat si la catalanii care o sustin.

De partea cealalta Inter a stiut sa gestioneze perfect un meci(mai bine zis o dubla mansa) ce probabil ar fi trebuit sa fie finala Champions League 2009-2010. Cu cel mai bun antrenor din lume, cu probabil cel mai bun portar din lume si cu cea mai disciplinata echipa din lume Inter-ul a reusit sa bata cea mai buna echipa din lume.

Dar partea asta a povestii e mai bine sa nu fie spusa in cuvinte:

 Bucuria celor 6.000 de interisti prezenti la meci





Dupa meci



















Adica: "Amala, Pazza Inter Amala"



Sau mai bine zis: "Tutto il mondo viaggiare per seguire l'F.C. Internazionale, anche se domani andiamo a lavorare siamo sempre qui al tuo fianco per cantare"


Rezumatul meciului il puteti gasi si aici :

2 comentarii:

pELo spunea...

nu mi-a placut niciodata mourinho, nu-mi place nici acum, dar dupa dubla asta cu barca m-a convins in sfarsit ca e un antrenor de clasa. un antrenor mare isi gandeste strategia de joc in functie de situatie. in tur a trebuit sa atace la 1-0 pt barca, ca sa mai aiba sanse reale la calificare in retur, desi poate nu-si gandise tactica asa (poate se gandea la un 1-0, 2-0; s-a adaptat situatiei pt ca barca a marcat prima la milano, a atacat puternic si uite ca au iesit 3 goluri). in retur numai sa fi fost nebun sa se fi aruncat in atac pe camp nou (nu neaparat ca in tur a fost 3-1, dar vazusem cu totii ce-a patit arsenalu, care ce-i drept era nevoit sa marcheze). organizare defensiva de zile mari pe camp nou a lu inter...si deci calificare in finala...vinovatul ?!...mai ales MOURINHO !!

Unknown spunea...

True !!!