vineri, 19 octombrie 2012

O scurtă poveste în 6 pași despre relația: Dinamo București - Suporteri


1- Alaltăieri se știa că meciul DINAMO București - Gloria Bistrița se joacă pe Arena Națională.

2- Ieri, prin intermediul presei, au anunțat că meciul se va juca în Ștefan cel Mare (din cauza unui cub ce nu putea fi ridicat de pe Arena Națională - după o chermesă a unor cetățeni).

3- Azi, după ce și-au dat seama că e doar un amărât de cub, l-au dat la o parte și au anunțat că meciul se joacă pe Arena Națională!


4- Meciul e diseară, la ora 21:30.

5- Pun pariu cu voi că o să fie oameni care o să meargă în Ștefan cel Mare să vadă meciul.

6- Nu vreau să fac pe deșteptu', dar... Un mic sfat de marketing ăstora care se ocupă acum de clubul pe care îl susțin, în special celor din departamentul de marketing:

Poate ar fi mai ok relația club-suporteri(voi susțineți că vă doriți treaba asta) dacă le-ati cere oamenilor să vă dea și următoarele date: număr de telefon și adresă de email atunci când își cumpără bilete/abonamente.
După aia, având baza de date cu cei care au abonamente și bilete la un meci la care sunt probleme de genul ăsta, ați putea foarte ușor să trimiteți un scurt SMS și un email în care să îi anunțați de modificări. Costurile unei astfel de activități sunt extrem de mici. Despre beneficii nu vreau să discut că vă prideți și singuri(sper).

În plus, având baza asta de date, puteți să faceți mult mai multe chestii.
Dar asta e altă discuție.

Captură de pe site-ul oficial al clubului:

Niciun comentariu: