joi, 8 iulie 2010

Cel care a intrat pe gazon la meciul Spania - Germania

Italia a avut totusi un participant in semifinalele Cupei Mondiale 2010. Numele lui este Mario Ferri, un fan al lui Cassano si pasionat in patrunderea pe gazon la meciurile importante.

"Specialist" in lucruri de genul asta, Mario Ferri s-a tinut de cuvant si a intrat pe teren la meciul Spania - Germania (scor 1-0).


Dupa ce in trecut a intrat pe gazon la meciul Italia - Olanda(noiembrie 2009) si Sampdoria - Napoli (mai 2010, ultima etapa a camp. italian 2009/2010) personajul in cauza a reusit sa patrunda pe gazon la semifinala mondialului 2010.
Lucrul asta l-a facut dupa ce a anuntat acum cateva zile intr-un ziar local din Pescara, Il Centro di Pescara, ca va face acest lucru.

In minutul 4 al meciului a reusit sa patrunda pe gazon si sa fie in centrul atentiei tuturor spectatorilor si telespectatorilor acestui meci, parcurgand aproape jumatate de teren.

Tricoul cu "S"-ul lui Superman pe piept a avut si cateva mesaje "Peace in the world", alaturi de celebrul "Cassano in nationala" si un scurt mesaj pentru fostul selectioner al Italiei care nu l-a convocat pe idolul autorului "Lippi, eu ti-am zis". La final au aparut si cei 2 sponsori care au platit deplasarea catre Africa de Sud si circul asta ieftin.

Nici stewarzii postati din 2 in 2 metri nu au putut sa il opreasca. Inainte de meci a trimis catre site-ul calcioita.com o fotografie cu biletul pentru semifinala Spania - Germania: peluza sud, poarta N, nivelul 6, sector 319, randul 15, locul 12, semnalul ca totul era pregatit.

Ferri, un tip la 23 de ani, agent de vanzari inca nu vrea sa inteleaga efectele acestor acte de bravura ieftine.
Dupa patrunderea pe gazon la meciul Sampdoria - Napoli a stat in arestul politiei mai bine de 12 ore la sediul procuraturii din Genova, dupa care, fiind recidivist(a intrat pe gazon, asa cum mentionam mai devreme, si la meciul Italia Olanda din noiembrie 2009), a primit o condamnare ce a insemnat 10 luni de puscarie si accesul interzis pe stadioanele din Italia pana in 2018.
Cand a intrat pe gazonul din Pescara, la meciul Italia - Olanda, s-a prefacut ca este insotitorul unui copil in scaun cu rotile. La Genova, pentru meciul Sampdoria - Napoli, a folosit tehnica "steward-ului fals".
Pentru a intra pe gazon la meciul Spania - Germania,  de la Durban, se pare ca a folosit tehnica "falsului tanar in scaun cu rotile".
Pentru aventura din seara asta, fiind la prima tentativa in afara granitelor Italiei, cel mai probabil va fi expulzat din Africa de Sud.

Mare e gardina cu prosti !

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!