luni, 22 martie 2010

zvon cu Schroeder in locul lui Corneteanu la Adevarul Holding

Pe net umbla de ceva timp ideea ca Dinu Patriciu vrea sa controleze mai puternic trustul sau, Adevarul Holding, locul in care Razvan Corneteanu, actual director general, dicteaza si controleaza absolut orice, fie ca e vorba de achizitii sau cheltuieli, sau mai bine zis orice actiune si orice om .



Conform mai multor surse online Patriciu a creat un alt holding East European Media, condus de Peter Imre, care va controla activitatea Adevarul Holding. Pe langa Imre, director general, la East European Media ar trebui sa fie pe cea de-a doua pozitie si Andrei Stefan, fiul vitreg al lui Dinu Patriciu.

Tocmai de aceea se pare ca Razvan Corneteanu va pleca. Bloggeri care comenteaza aceste informatii zic ca Razvan Corneteanu nu suporta sa fie controlat si ca la sfarsitul lunii aprilie ar urma sa isi faca iesirea.

In locul sau se vehiculeaza numele lui Michael Schroeder, fostul sef de la Burda.

Vom vedea ce se intampla.
UPDATE : Presupusa plecare a lui Corneteanu implica si alte demisii/demiteri in trustul de presa al lui Patriciu. Printre numele vehiculate ar fi Halpert si Cartianu ca primele tinte.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Tot timpul am zis ca ignoranta e o binecuvantare......Personal nu ma intereseaza miscarile care se produc in lumea mogulilor pentru ca nu am cum sa le controlez si sa influentez in nici un mod tot ceea ce se intampla.Ma bucur insa ca sunt si oameni pe care nu-i intereseaza doar barfele mondene si mai citesc una alta de pe ici pe colo.Curios sunt de unde iti aduni tu informatiile.Eu si daca as fi interesat de subiect nu cred as fii destul de dibace imi a gasi sursele.Revenind la oile noastre cu toata aprecierea pentru onorabilul domn Corneteanu sau pentru distinsul Schroeder valoarea intregului o da suma partilor.Asadar, parerea mea, daca mai sus mentionatii domni vor reusi sa mobilizeze o echipa manageriala competenta,dumnealor pot sta linistiti in vacanta in Azure.

Unknown spunea...

Sa nu crezi ca sunt cine stie ce investigator, sursele sunt publice. In cazul asta e vorba de un blog, reportervirtual.ro, care anunta miscarea asta.

Legat de caz sa vedem ce se intampla, cica in aprilie ar trebui sa asistam la aceste schimbari.