joi, 9 iulie 2009

Unde bre e numa'una ?

Azi am chef de "rautacisme".

Plecand de la ideea ca "steaua e numa una" io, care este io, va arat ca nu e numa'una, ci e mai multe.
Astia de la ProSport mi-au aratat steaua in mai multe culori, in aproape toate aromele Skittles.
Dovada putin mai jos:


Din poza lipseste Yeti.


Sau poate e noua lor strategie de a vinde tricouri pe continentele unde au expunere mare, ca doar sunt realul Romaniei, asa cum bine mentiona pELo.
In Africa cu un fotomodel ca balanel si cu un echipament ca ala pe care l-a imbracat, de avertizat avioanele, sigur ar face furori printre cei mai negri dintre negri, iar petrica marinica, la fata de shaormar si preparator de kebab pe care o are, sigur ar putea sa se infiltreze pana si in Al Qaeda, sa le vanda alora tricouri cu cea mai iubita echipa din Romania.

9 comentarii:

pELo spunea...

orice echipa care bate barcelona intr-o finala de cupa europeana are dreptul sa-i ciordeasca echipamentul. dar stai asa !! parca steoaia nu era barca, ci real madridul romaniei. te doare capu...............................p**ii :))

Unknown spunea...

Azi vb urat de ei.
Pe mine ma amuza specimenele care prezinta echipamentul. Ca ei copiaza un mare brand din fotbal e o alta discutie.

Cand m-am uitat la poza prima data am avut impresia ca e o prezentare de moda la colectiile de tricouri 2009-2010 pentru Africa, Europa si Asia.

pELo spunea...

probabil ca au ales jucatorii cei mai reprezentativi pentru club si pentru suporteri (si pentru aia de stanga si pentru aia de dreapta)... =))

Unknown spunea...

Draga "Anonymous",

Aici nu se accepta injurii.
Daca te duce capul sa compui ceva decent, coerent, logic se va posta comentariul tau si poate se va si discuta pe tema lui.
Daca nu poti poate ca ar fi mai bine sa mergi pe alte blog-uri unde se accepta comentariile de genul celui pe care l-ai scris tu.
Ca sa intelegi de ce nu apare comentariul tau.
Daca ma injurai pe mine era ok, postam comentariul, insa ce ai scris tu acolo nu e deloc ok si nici macar nu are un gram de coerenta.
Pana la o noua auzire lectura placuta.

Anonim spunea...

revin ca si anonim. :)

deci ce avem aici 3 echipamente..da?! ok. conteaza asa mult echipamentul culuoarea ?! sa zice ca da de amorul artei. BUN! Draga Gabi...zi`mi si mie in ce cupa joaca Dinamo ? Sau daca mai joaca ? Zi`mi si mie echipa care ne face de ras in fiecare an cu anonimii Europei? Bravo ..aveti echipamentul cel mai fain, dar echipa 0. Noroc cu valizele si cu borcea si arbitrii romani, altfel ati retrograda. Sa ne auzim de bine.

Unknown spunea...

"Draga" Anonimule, era doar o gluma. Legat de Dinamo, echipa e acolo unde ii e locul. Dar as mai vrea sa iti zic ceva: Dinamo cand a ajuns prin tururile preliminare a jucat cu echipe mai bune decat a facut-o echipa ta. Si anul asta e la fel. Dintre toate echipele cu care putea cadea echipa ta, gen Genoa, ea a apucat cu cea mai slaba, niste sfinti dintr-o tara in care rugby-ul e mai important decat fotbalul. In acelasi timp Dinamo a cazut cu una dintre cele mai puternice din grupa de calificare. C'asa e'n fotbal.
Nu ca asta ar fi o scuza. Vedem ce-o sa faceti si voi cand o sa apucati cu echipe puternice.

Anonim spunea...

da da ai dreptate, acum un an de zile am eliminat Galatasaray, acum 3 ani am eliminat Standard Liege..in grupe am facut mai mult decat ai visa tu vreodata ca ati face. Cu cine ati jucat in ultimii 3 ani? cu Elfsborg..cu Nec si cu Slovan...toate v`au batut fara drept de apel. Ati jucat cu Lazio o echipa de mijlocul clasamentului in italia. si atat. Cu cine ati mai jucat in cupe in ultimii ani ? lasa fraza aia celebra: decat ca voi sa ne faceti de ras in grupa mai bine..nu. Si nu inteleg de ce trebuie sa te legi de Steaua mereu?

COCO spunea...

intr-adevar GALBENUL cu NEGRU este reprezentativ pentru echipa DINAMO!?!..hahahah

Unknown spunea...

N-am zis ca noi suntem mai breji, era doar o gluma. Anu' trecut eram in negru complet, acum au adaugat si un galben.
Poate si de-aia am castigat aseara, ca nu juca Dinamo, ci o echipa in negru si galben.
Numai ca asa cum ii ziceam si anonimului, postul asta a fost o gluma inocenta. Zic eu.
Da pe bune ca nu inteleg de ce vb. de Dinamo cand in discutie e echipa voastra?
Voi nu puteti sa va sustineti cauza fara sa faceti o comparatie cu Dinamo ? Totul in viata voastra de asa zisi suporteri are legatura cu capra vecinului dinamovist ?
De-asta zic eu ca cei care tin cu echipa voastra nu sunt suporteri, ci niste mascarici, care cred ca sunt suporteri, ei fiind doar amatori de rezultate.
Absolut totul pentru voi are legatura cu Dinamo. Nu conteaza restul, doar sa comentati voi ca Dinamo e mai nu stiu cum, ca Dinamo nu a castigat Cupa Campionilor, ca Dinamo nu are atatea titluri cat aveti voi sau cupe.
Dar daca va intreb eu cum stati la meciurile directe impotriva lui Dinamo ? La lupta directa nu prin interpusi, gen Gloria Buzau. Va creste putin tensiunea ?
Pana acum cativa ani va tot laudati ca nu va mai batusem de nu stiu cati ani, da mintea voastra limitata nu stia ca in confruntarile directe erati si inca mai sunteti in spatele lui Dinamo. Cu toata perioada aia neagra pentru Dinamo, la propriu, tot nu ati reusit sa ne egalati la victorii.
Nu ca n-ar mai fi timp sa incercati. Realitatea spune, deocamdata, ca echipa voastra e in urma lui Dinamo la confruntari directe.
Consolarea, pentru cei mai multi dintre romani, e ca ne sunteti superiori la cupe castigate, campionate, ca aveti in vitrina un trofeu european, ca va duceti si jucati cu echipe puternice ale Europei.
Problema e ca oricate cupe, campionate, trofee europene ati castigat pana acum la confruntarile directe sunteti in urma. In lupta directa inca mai aveti ceva de recuperat.
Cand o sa reusiti atunci cred ca va veti putea bucura deplin de faptul ca sunteti suporterii de rezultat al celei mai galonate echipe din Romania.
Eu cred ca e exact ca in Formula 1, unii sustin ca Michael Schumacher e cel mai bun pentru ca a castigat cele mai multe trofee, altii zic ca Ayrton Senna pentru ca el a castigat intr-o epoca in care pilotul facea diferenta si nu masina. Depinde acum ce intelegi si ce iti place. Iti place unu care castiga cu ajutorul abs-ului, asr-ului, esp-ului sau mai stiu eu carei "tehnici de pilotaj de inalta clasa" atunci Schumacher e pentru tine. Iti place care facea pilotaj pur conducand bolizi care erau de cateva ori mai puternici decat cei de acum, fara asistenta si fara alte scamatorii, atunci iti place Senna.
Unii adora rezultatul, altii arta.