marți, 15 iulie 2008

Breaking news

Foarte pe scurt ca azi se munceste pe camp:

Prima stire e ca Ronaldinho e posibil sa semneze azi cu Milan.

Iar a doua e legata de "cumnatul" jucatorului de la Barcelona, Ronaldo(vezi foto), actualmente jucator al Milanului. Mai exact de dimeniunile 90 x 60 x 90 ale acestuia.
Uitat-va si voi ce burta are R9 - pare un telespectator imbuteliat cu bere, nu un jucator de fotbal.

Stiri preluate cu amabilitatea celor de la Gazzetta dello Sport.

La cat de "mare" e Ronaldo acum , mi-e teama ca daca vine si Ronaldinho la Milan, in loc de un R cu burta o sa fie doi in vestiarul lui AC Milan.
Ca nici Ronaldinho nu sta prea bine la capitolul greutate.
Probabil ca asta e noua strategie de criza a lui Berlusconi de a umple vestiarul Milanului , asa cum ii cer suporterii diavolului, cu kilograme intregi de talent fotbalistic.

Hai noroc.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"...che sarà di questa milan chi lo sa...?!" :))

Unknown spunea...

Ei zic ca vor sa joace la anul in Champions League. Lucru care nu cred ca e asa greu de realizat tinand cont de valoarea campionatului italian.
Daca reusesc ii mai dau Barcei 4 mil de euro pentru Ronaldinho.
Pacat ca Milan in clipa asta e sub Inter, Juventus si AS Roma (in ordinea in care sunt asezate). Ar fi putut fi o competitie putin mai interesanta. Asa o sa avem 2-3 care sunt peste pluton(cele de mai sus), iar in spate, pentru al 4-lea loc de CL o sa vedem la bataie Milan, Fiorentina si poate o surpriza gen Palermo, Napoli sau Sampdoria. Lazio mi se pare la fel de slaba ca anul trecut.

Comentariu in stil Prosport.