duminică, 3 februarie 2008

Catalin Hildan - UNICUL CAPITAN


Sunt mai bine de 7 ani de cand te-ai transferat in ceruri si poate ca si tu te-ai saturat sa ne tot auzi cum iti mentionam numele meci de meci, la fiecare infrangere, la fiecare victorie.
Si sa nu te superi pe noi. E transferul care ne-a durut cel mai tare. Noi vrem doar sa-ti spunem ca pentru noi ai ramas UNICUL CAPITAN.
LA MULTI ANI CATALINE ! ! !

6 comentarii:

Anonim spunea...

Intamplator am ajuns pe blogul tau, intamlator am vizionat si clipul dedicat lui hildan, dar nu intamplator te felicit pentru sensibilitatea de care ai dat dovada gandindu-te la un suflet pierdut si hoinar acum prin ceruri, la emotia pe care o simti si o transmiti altora.
bravo!

Unknown spunea...

Merci de aprecieri insa nu merit eu asemenea cuvinte mari. Sensibilitatea de care tu vorbesti o simte la fiecare meci fiecare dinamovist atunci cand se canta "CATALIN HILDAN INSEAMNA DINAMO". Fiind anonim nu stiu daca esti sau nu dinamovist(a)-imi pot insa face o impresie dupa cele scrise de tine-. Dar daca ai fost la un meci al lui Dinamo cu siguranta ai observat ca toate cantecele dedicate UNICULUI CAPITAN se aud cel mai clar, cel mai tare si se canta de toti cei prezenti pe stadion. Asta cred ca spune ceva.
Ce am scris eu sunt cateva ganduri care mi-au venit in cap atunci cand m-am trezit intr-o dimineata de 3 februarie 2008, insignifianta pentru majoritatea romanilor, incercand sa dialoghez cu cel cu care in viata nu am avut prilejul. Iar gandurile sunt scurte.
Multi ar putea spune e doar o frustrare de-a mea(depinde cum vezi lucrurile).
Eu cred ca e asa cum spunea Fanus Neagu: "singura infrangere peste care Dinamo Bucuresti nu va putea trece vreodata"
Daca vrei un articol cu adevarat frumos acceseaza link-ul asta:
http://www.dinamo-online.net/all.php?a=4591
Desi e posibil sa il fi citit deja. Pentru mine e cel mai frumos articol de azi.

Anonim spunea...

CATALIN HALDAN ... UNICUL CAPITAN .... asa a fost... si va ramane pentru TOTDEAUNA!!! se implinesc 32 de ani de cand s-a inascut. Dumnezeu asa a vrut da rau a facut. Daca ramanea dinamo avea 25 de titluri de campioana nu 18! Catalin Haldan nu te vom uita nicio data !

Unknown spunea...

Andy, nu stiu daca am fi putut avea 25 de titluri, dar cu siguranta am fi avut un CAPITAN UNIC !!!
Ma bucur insa sa vad, chiar si pe blogul meu obscur dupa un post publicat la 11 si 11 minute, ca apar mesaje de la oameni care nu au mai postat pe-aici.
Se vede ca "dragostea" pentru UNICUL CAPITAN ajunge departe.
Cu siguranta ca nu va fi uitat vreodata.

Anonim spunea...

intamplarea face sa fi fost coleg de scoala generala (scoala 24, la o clasa paralela) cu Catalin Haldan, Cezar Dinu (care era de fapt capitanul acestei echipe, antrenate de Ionut Chirila) si Florentin Petre si nu pot sa nu ma gandesc la ce blestem a cazut peste ei, daca ne gandim ca primii doi sunt deja plecati dintre noi iar Florentin Petre a avut de luptat cu aceeasi hepatita care l-a doborat pe Haldan precum si cu o electrocutare... crazy shit, man...

Unknown spunea...

Din pacate sau din fericire, viata e plina de surprize. Unelori unele sunt placute, alteori se intampla "crazy shit"-uri de-astea.
E frumos cand vezi, peste timp, ca oamenii isi mai amintesc de Catalin Haldan si de echipa aia frumoasa condusa de Cezar Dinu si antrenata de Ionut Chirila.