sâmbătă, 24 martie 2012

Breaking news! Early Saturday News!!!


Știri din România:
Vacanța de Paști, pentru studenții din campusurile universitare bucureștene, este o binemeritata pauză de la petrecerile cu prea mult alcool. Ei vor pleca să petreacă cu și mai mult alcool în orașele din care provin: Vaslui, Timișoara, Iași, Cluj, Piatra Neamț, Craiova, Pașcani, Suceava, Rădăuți, Roman, Bârlad, Focșani, Bacău, Fălticeni, Onești și Dorohoi.
După cum bine se poate observa în enumerarea de mai sus ăia din Moldova par mult mai dedicați, studiului bineînțeles, decât cei din Ardeal sau Oltenia.


Știri din Europa(deși prințul s-ar deprima și mai tare dacă i-ai spune că e European):
Azi de dimineață presa din Anglia a anunțat că prințul Harry e foarte, foarte deprimat.

Prințul spune că și-ar dori să fie un om normal de 27 de ani, adăugând că el nu are un job, încă locuiește cu părinții și nici nu are o prietenă.
Hmmm !?!?!?!?! Să ai 27 de ani, să fii fără job și fără prietenă si pe deasupra să mai stai și cu părinții. E clar că ceva e în neregulă cu el. Eu n-am auzit de vreun alt tip de 27 de ani care să nu aibă job, casa lui și o prietenă de 90-60-90.
Ce ți-e și cu englezul ăsta, săracul de el. Cum o fi ajuns așa și care-i viitorul tânărului prinț englez? E clar că trebuie intervenit. Regina și Uniunea Europeana(pe ascuns, să nu afle prințul), trebuie să facă ceva urgent că altfel îl pierdem pentru totdeauna.


Știri de peste ocean(ăștia nu se supără dacă le zici asta):
Pe partea cealaltă a oceanului, fiul lui Donald Trump spune că weekend-ul trecut a fost la o vânătoare împreună cu niște prieteni. Trofeele, din ce zice el, au fost: un fazan, o veveriță și chestia aia care o poartă pe cap tatălui său.


Știri din România și America:
În România, președintele Băsescu acuză postul Antena 3 pentru problemele cu care se confruntă țara și pentru faptul că a scăzut în sondaje.
În America, președintele Obama acuză postul Fox News pentru problemele cu care se confruntă țara și pentru faptul că a scăzut în sondaje.
Se pare că nimeni nu vrea să le spună celor doi că cei care se uită la Antena 3 și/sau Fox News nu i-ar vota în veacul vecilor.


Cam astea ar fi cele mai importante știri.
Până la o nouă reauzire: HAI PA!!!

Niciun comentariu: