sâmbătă, 1 noiembrie 2008

SOARELE impotriva stelei

Astazi e ziua in care SOARELE se infrunta cu steaua.
E ziua cea mai asteptata din an.
E lupta dintre cele mai diferite lucruri de pe lume. Si nu conteaza cat de mult stralucesti in momentul in care vine confruntarea, indiferent daca esti stea sau SOARE.
Toate preocuparile, problemele, bucuriile, realizarile, esecurile sunt puse deoparte doar pentru un unic moment, RAZBOIUL SUPREM.
Astazi nu mai conteaza absolut nimic, doar acel unic moment care aduna toate energiile pentru victoria in singura lupta care conteaza cu adevarat.

Pana acum bilantul celor 118 confruntari arata un usor avantaj pentru SOARE :


-SOARELE : 41

-lupte nedecise : 44

-steaua : 34

Care va fi deznodamantul povestii cu numarul 119 ? Vom afla in seara aceasta dupa ora 23:00.

Si ca sa incep eu pronosticurile, asa cum multi stiu, traiesc cu impresia ca diseara voi asista la o victorie a stelei.

Pana la o noua reauzire, vizionare placuta, oricare ar fi favoritul vostru.

2 comentarii:

Anonim spunea...

soarele care a excelat si exceleaza in blaturi, care marea lui realizare a fost sa INVINGA STEAUA, nimic notabil in europa, sa nu amintesc de dosarul jucatorilor vanduti, la care dinamo este pe LOCUL 1, s`a vazut meritul si jocul performant cu neica niemeni-ghen din olanda. meritul lu` dinamo este ca jucatorii EMBLEMATICI canta manele dedicate stelei, o sleata de handicapati, inapti, frustrati carora tu le spui SOARE!!! Refuza sa cred ca nu esti baiat destept si sa iti dai seama, ca a scrie in zilele astea despre steaua dinamo ...si in general despre liga 1 este o jignire adresata intlectului si a moralitatii. Refuz sa cred ca in mocirla asta a mediocritatii patentate a cluburilor romanesti Tu indraznesti sa scrii cu superlative si CAPS LOCK "SOARE" si alte minuni.deci ...REFUUZZ!!!

Unknown spunea...

Este parerea ta si o respect. E dreptul tau sa iti exprimi opinia insa vorbim de doua lucruri total diferite.
Eu vorbesc de ce a mai ramas din "unicul Derby al Romaniei". De cea ce imi place mie, fotbalul.
Tu vb. de fata mai putin frumoasa a lui Dinamo, manelista si analfabeta. O fata pe care o vezi la orice echipa din lumea asta.
Fata dinamovista care e suparata atunci cand steaua este invinsa sau face egal cu echipe slabe sau mediocre.

Nu scriu "cu superlative" si scriu cu CAPS LOCK pentru ca Dinamo pentru mine nu este aceeasi cu manelistii pe care i-ai vazut tu la televizor cantand despre, probabil, echipa ta favorita.

Eu tot ce am spus mai sus e doar o statistica pe care n-o gasesti in ziarele de sport in saptamana marelui derby. O statistica a unui meci mai greu de "blatuit". Poate chiar singurul meci care s-a cam jucat pe bune mai tot timpul.
Nu am vrut sa ridic in slavi Dinamo, pe bune.

Am folosit apelativul "SOARE", pentru ca asa vad eu antiteza dintre Dinamo si steaua.

Dar, e dreptul tau sa refuzi aceasta opinie.

Daca ar fi sa vorbim pe tot ce ai scris tu acolo ne-ar lua cam 300 de zile sa acoperim toate aspectele si tot nu am ajunge la o concluzie valabila pentru amandoi.

Deci...